NIEUW BINNEN !!!! ELECTRISCHE FIETSEN VOOR €999.00 !!!!!

   
 
ELECTRISCHE FIETS IN 2 MODELLEN MET ALUMINIUM FRAME, AXA VEILIGHEIDSSLOT EN NEXUS 3 VERSNELLINGEN € 999.00. DEZE FIETSEN HEBBEN EEN ZEER LAAG GEWICHT VAN 23.5 KILO INCL. BATTERIJ PAKKET.
 
 
 

afbeelding 1 afbeelding 2

€999.00 BEREIK 60-80 KM EN EEN GEWICHT VAN 20 KG +ACCU 3.5 KG

 


Electrische Fietsen

Met een flinke duw in de rug…
Zo voelt dat als je rijdt op een elektrische fiets!

Een veel gehoorde misvatting:
Je moet bejaard zijn of iets mankeren om je op een elektrische fiets te kunnen vertonen…. Tuurlijk; als je niet zo jong meer bent, of het kost om welke reden dan ook teveel moeite om “gewoon” te fietsen, is een elektrische fiets een ideale oplossing!

Maar voor veel meer mensen is de elektrische fiets een fantastisch alternatief voor de gewone fiets. Zo kan het zijn dat de woon-werk afstand nét even te groot is om het op een normale fiets af te zeggen. Met een elektrische fiets legt u met minder moeite 10 i.p.v. 5 km af.

Of: u wilt niet bezweet op uw werk aan komen. Minder inspannen betekent minder transpireren
Of: de kinderen nog even snel naar de dagopvang brengen en vervolgens naar uw werk fietsen is nét even te veel van het goede. Met een elektrische fiets gaat het fluitend. Er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen.

Een andere misvatting:
Een elektrische fiets ziet er niet uit. Het is een stom ding dat op een soort brommer lijkt… Dat kan wel (de oudere of heel simpele modellen) maar hoeft beslist niet! Er is een nieuwe generatie elektrische fietsen waaraan je vrijwel niet kunt zien dat het een elektrische fiets is
Een elektrische fiets, (wij zouden 'm liever gemaksfiets willen noemen) ideaal voor mensen die met erg weinig inspanning toch lekker willen fietsen!